Treći po redu Wonderland AI Summit 21. i 22. oktobra

Foto: Promo

Ovogodišnji, treći po redu Wonderland AI Summit biće održan 21. i 22. oktobra onlajn. Učesnici će imati priliku da tokom skupa saznaju kako se uz pomoć veštačke inteligencije menja poslovanje vodećih svetskih korporacija i sa kojim se izazovima susreću u ovom procesu.

Uz podršku "diamond" sponzora kompanije Huawei i partnera Quantox, Anari AI, Dell i Microsoft, na ovogodišnjem Wonderland AI Summit se očekuje prisustvo više od 2.000 učesnika i preko 100 istaknutih govornika iz kompanija razmenjivaće znanja, ideje i inovativna rešenja iz oblasti veštačke inteligencije na četiri različita stejdža - Main, Tech and Beyond, Edu i Startup.

Wonderland AI Summit će prvi put okupiti i vodeće svetske investicione fondove i pružiti priliku startapima da prikažu svoja inovativna rešenja i nove ideje, budu prepoznati i potencijalno obezbede sebi prve investicije.

Na četiri bine biće obuhvaćen širok spektar tema vezanih za veštačku inteligenciju, od zdravlja, industrije video iara, finansija, IT-ja i mnogih drugih. Među njima naći će se i četiri značajne panel teme koje će predstaviti: 

  • Benefite i rizike upotrebe veštačke inteligencije, 
  • Žene u AI-ju, 
  • Tehnologije budućnosti - veštine i znanja potrebna za implementaciju kao i praktični saveti za izgradnju uspešnog  biznisa,
  • Kako podići investiciju za jedan startup

Neki od predavača ovogodišnjeg Wonderland AI Summit-a:

Elena Sokolova (Amazon), Anand Rao (PwC), Lucas Di Grassi (FIA Formula E), Chris Duffey (Adobe), Patrick Bengert (Samsung SDS), Alison Lowndes (NVIDIA), Josh Simmons (VMware), Nicholas Lane (Samsung AI), Bernd Blumoser (Siemens), Muzahid Hussain (Audi) i mnogi drugi.

informacija o događaju, programu i učesnicima možete naći na oficijalnom vebsajtu samita.  

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.