Sergej Trifunović FOTO: N1

Trifunović: Ništa se neće desiti 13. aprila, možda će samo Vučić plakati

Sergej Trifunović FOTO: N1
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je danas u Čačku da nema nikakva očekivanja od protesta opozicije koji je zakazan 13. aprila u Beogradu.

Trifunović je u emisiji Otvoreno o svemu čačanskog medija Ozonpress kazao je da se apsolutno ništa neće desiti 13. aprila i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće podneti ostavku i neće kleknuti pred narodom i zatražiti oproštaj.

"Možda će plakati, pošto voli da plače, i kuka kako ga svi mrze i niko ne voli. Što je potpuno normalno, Aleksandre šta da ti radim", rekao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ:

On je kazao da učesnici protesta treba da se ponašaju civilizovano i da ne nasedaju na provokacije vlasti.

"Naše je da budemo civilizovani, oni će naravno provocirati sukobe, oni već postavljaju kontrole na regionalnim i auto-putevima gde će se vršiti vanredni tehnički pregledi kako bi se ljudi sprečili da dodju do Beograda", rekao je Trifunović.

Trifunović je dodao da učesnici protesta 13. aprila u Boegradu ne treba da ulaze u inistitucije.

"Svi treba da se pojavimo na protestu u Beogradu i ne treba da ulazimo u institucije. Ovo nije situacija kao na protestima 96. i 97. godine kada nas je tukla policija, kada smo suzavce gutali i kada je bilo ozbiljnih krvavih scena nasilja", rekao je Trifunović i dodao da je na prvom protestu ove godine video da "niko oko Skupštine ne gazi travnjak i da je shvatio da su zbog toga pobedili bez obzira što ih je dvanaest puta manje".

On je ocenio da su protesti "Jedan od pet miliona" "već napravili pukotine" i "zaljuljali brod".

"Ako protesti i prestanu posle 13. aprila nemojte biti depresivni zbog toga, oni su već učinili svoje. Mi smo taj brod zaljuljali, povećali rupu, otvorili još dvadeset i pet pukotina, poljuljao se mulj, pacovi su počeli da beže, Jutka je smenjen, Simonović je smenjen. Njihov tužni, napukli brod je prilično 'prsao'", rekao je Trifunović i dodao da vlast već ide u kampanju bez obzira da li će izbori biti raspisani.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (5)

 • Milo

  Junky mora da si se puco po nosu dok si bio u USA.,pa se pozeleo ulice glume.

 • aco

  Uz Jeremica, Dzilasa si i ti kao i haradinaj americki vojnici.

 • Sanja

  Ti mozes svaki dan da places, ali nece ti porasti!

 • Milan

  Ti si pacov koji zivi od otpadaka koji ti bacaju Jeremić i Djilas, jadna je Srbija sa takvom opozicijom kao ti.

 • Mare

  Moguce da ce plakati Vucic ako su ti ostri zubi pa ga gricnes zato vodi racuna radi to nezno samo sa usnama

Vidi sve komentare (2)