Er Kairo FOTO: Wikimedia

Turisti iz Egipta od jutros čekaju u Budimpešti povratak za Beograd

Er Kairo FOTO: Wikimedia

Avion "Er Kaira", sa oko 150 turista iz Beograda, preusmeren je na aerodrom u Budimpešti, gde se putnici nalaze još od ranog jutra, a niko im nije saopštio šta se i zašto dešava.

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao Tanjug, oni bi trebalo da polete za Beograd oko 18 časova.

Putnici iz Srbije su preusmereni zbog jutrošnjeg zatvaranja beogradskog aerodroma, a jedina informacija koju su dobili na aerodromu u Budimpešti jeste da čekaju kod izlaza B15.

Njihovo putovanje započelo je sinoć oko ponoći kada su se ukrcali u avion u Egiptu, a u Beograd je trebalo da slete rano jutros.

Međutim, zbog aviona egipatske kompanije "Egipter", koji se preprečio na pisti beogradskog aerodroma i time blokirao ceo aerodrom izvesno vreme, njihov let je preusmeren za Budimpeštu.

Kako prenosi ekipa Prve TV, koja se zatekla na tom letu, među putnicima ima roditelja s decom, koji su se vraćali sa letovanja, te starih osoba koje sa sobom nemaju lekove, s obzirom da je ceo prtljag ostao "zarobljen" u avionu.

Jedna od putnica rekla je da su dobili vaučere za hranu, a roditelji mogućnost da na neko vreme napuste prostor u kom su bili isključivo zahvaljujući zalaganju ljudi sa aerodroma u Budimpešti.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara