Aleksandar Vučić FOTO: Kremlin.ru

Aleksandar Vučić na otvaranju "Amphenol Automotive"

U očima mnogih dama i muškaraca video sam želju da kompanija bude uspešna

Aleksandar Vučić FOTO: Kremlin.ru
Nešto više od samih hala uspeo sam da vidim u Trsteniku. Video sam vredne, marljive ljude, a to nije lako videti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Video sam ljude koji su nasmejani, koji imaju vere u budućnost", rekao je Vučić na otvaranju fabrike Amphenol Automotive.

"U očima mnogih dama, ali i muškaraca video sam žar i želju da ova kompanija bude napredna, uspešna. Srbi su lojalni svojoj kompaniji", rekao je. 

Prema njegovim rečima, država je uspela da uštedi 4 miliona i da plati Ampehnolu i da dobije radna mesta. 

"Verujem da ćemo ovim značajno rešavamo probleme u Tresteniku a i dalje. Nije posao onog koji vlada da se dodvorava narodu, već da radi za budućnost i kada smo sprovodili mere konsolidacije, znao sam da je to zbog hiljada radnih mesta", naveo je. 

Poručio je da će u toj fabrici raditi više od hiljadu ljudi, a da će Moravski koridor povezati taj kraj sa ostatkom Srbije. 

"Sa rastom od 4,5 odsto sa 79 odsto od BDP duga do toga da će nam biti ispod 50 osto BDP do kraja godine...znači da vaša deca neće morati da optlaćuju ničije dugove".

Građani držali transparente "Hvala Vučiću"

Vrpcu za fabriku kablova presekli su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik i generalni direktor korporacije Amphenol Diter Ermantraut, a svečanom otvaranju prisustvovali su i direktorka fabrike u Trsteniku Jana Javorka i predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić, kao i veliki broj građana okupljenih ispred fabrike, koji su držali transparent: "Hvala Vučiću". 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara