Veliki humanitarni bazar SEVENTIES DISCO održan u BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL

BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL u Beogradu danas je organizovala humanitarni bazar SEVENTIES DISCO. 

Bazar je održan u zgradi i dvorištu škole u Užičkoj ulici 7a u Beogradu, uz izuzetno zanimljiv program koji je tematski bio posvećen disko muzici i disko stilu sedamdesetih godina. 

Veliki broj posetilaca imao je priliku da kupovinom kupona osvoji vredne nagrade među kojima su bili i vaučeri koje su donirali razni prestižni hoteli, restorani i kompanije. Uz vrlo zanimljiv scenski program, štandove za hranu, igre za decu, ručne radove, prisutni su proveli lep dan i istovremeno pomogli prikupljanju sredstava Odeljenju za hematologiju i onkologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu.

Principal BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL mr Aleksandra Keserović izjavila je da će ove godine, kao i prethodnih 15 godina, koliko je duga tradicija bazara, prikupljena sredstva biti usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

"Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj, Beograd, Odeljenju za hematologiju i onkologiju. Zahvaljujemo se svim donatorima, roditeljima, našim učenicima i kolektivu koji su posvećeno i marljivo pripremali ovaj događaj, duboko motivisani činjenicom da će ta pomoć otići deci i dečijoj bolnici u Tiršovoj. Veliki broj ambasada i kompanija već dugi niz godina učestvuje i podržava dobrotvorni rad škole, doprinoseći tako ne samo rešavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici, već pomažući školi u procesu učenja i podizanja svesti učenika o značaju humanitarnog rada", rekla je principal BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL mr Aleksandra Keserović.

Dr Vladimir Tmušić iz Univerzitetske dečije bolnice u Tiršovoj ulici zahvalio se u ime kolektiva bolnice rekavši da ta ustanova čini sve što je u njenoj moći da pruži nabolju moguću stručnu medicinsku pomoć u lečenju dece. 

"Zahvalni smo svima koji nam pomažu da obezbedimo sredstva koja nam nedostaju, a posebno se zahvaljujemo BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL što je ovaj bazar posvetila našim malim pacijentima," rekao je dr Tmušić.Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.