VIDEO Komunalni policajci oborili prodavačicu lubenica na asfalt, pa je vezali lisicama

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako beogradski komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborivši je  na asfalt i zatim je privode.

Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato šta je prethodilo ovom slučaju i koji je razlog privođenja.

Na snimku koji traje više od pet minuta čuje se i kako žena zapomaže. Takođe se čuje i kako prolaznici pitaju komunalne policajce zašto puštaju druge prodavce lubenica da odu, a samo ovu ženu privode.

"Snimajte ovu bruku ljudi...Gledajte šta su manijaci i siledžije..Uzimaju ono što sam ja kopala i zalivala. Otimaju...", govorila je žena dok je ležala na zemlji.

"Manijaci, ne dam moj bostan! Ne može samo meni, za mene da važi. Zakon ako postoji - postoji za sve. Njemu nisu uzeli, a meni su uzeli. Ako je zakon - zakon je za sve", govori žena na snimku dok joj neki od građana govore: "Tako je gospođo" i Au, strašno!".

Na snimku se zatim ponovo čuje žena koju privode kako se obraća komunalnom policajcu kojeg očigledno zna od ranije:

"Kolko puta si došao tu i drao se na mene? Kolko puta si se iživljavao na meni? Jel tvoj posao da se iživljavaš na ženama? Siledžijo.."

Komunalna policija je u petak saopštila da je prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac. 

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo prodavac lubenica Vladimir Marinković. 

Nakon toga sedište Komunalne policije u Beogradu bilo je zasuto lubenicama, a dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopštila je gradska služba za informisanje Beoinfo.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.