Srbijanka Turajlić FOTO: N1

Srbijanka Turajlić, profesorka u penziji:

Vučić nam je prvo oteo penziju, pa nam bahato saopštava da smo bednici

Srbijanka Turajlić FOTO: N1
Kampanja SNS-a pod nazivom Budućnost Srbije predstavlja zastrašivanje sopstvenih redova, da bi sopstveni redovi videli koja je to moć i šta će im se desiti ako odbiju da u tome učestvuju, kaže Srbijanka Turajlić, profesorka Beogradskog univerziteta u penziji.

Dodala je i da od dolaska Aleksandra Vučića na vlast ovde traje stalna predizborna kampanja.

"On je dnevno 24h u nekoj kampanji, a poslednjih meseci tome se pridružila i druga strana", kaže ona i ističe da izbori pod ovim uslovima ne bi promenili ništa.


Govoreći o jučerašnjoj sednici GO SNS, Turajlić kaže da je predsednik sve neistomišljenike nazvao fašističkom bandom, ološem i bednicima.

"Mene je najviše pogodilo to: bednici. Prvo nam je oteo penziju, pa nam bahato saopštava da smo bednici. Naravno da smo bednici kad si nam oteo pare, kad nismo mogli da se suprotstavimo tome. Jasno je da će nam se i drugi oko njega obraćati na taj način", kaže ona.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (7)

 • bane

  Ja to mogu da kažem jer je cela moja porodica u tom vremenu ostala bez posla a ne ti jer si bila učesnik u vlasti koja je zatvarala firme, fabrike...banke, pljačkala gde je stigla a ti trčala sa kanala na kanal da lažeš. Bolje ćuti.

 • Iron C

  Videce on ko je bednik zajedno sa sns . Zajedno sa ovom izdajnickom vladom . Nacionalni stroj

 • dzordz

  potpuno se slazem sa turlajickom da je bednik.

 • Putno Vladimirovič

  Baba priča o kiselom groždju.

 • Pera

  Neobrazovanost i slepa poslušnost pozamašnog dela obeznađenih Srba nikad veća. Nije demokratija da svaka prostačina sa dva razreda škole daje visokoumne komentare. Svako ko drugačije misli od bolesno slavohlepnog vođe je ološ, fašista, izdajnik i otpadnik. Gomila poltrona u formi General i Pešadija marširaju Srbijom...a Potemkinova sela - nikad lepša...

 • Upitnik

  Gospođo Turajlić! Što se "otimanja" penzija tiče_: Zašto niste postavili pitanje vašim "miljenicima" kada su uzimali u ime države i sovijalnog mira komervcijalne kredite "na odloženo" sa lihvarskim kamatama? i drugo : Da li vam je palo na pamet odakle bi se ti i i takvi krediti vratili kada su vaši "miljenici" ugasili industriju u Srbiji doslovce? Da li je trebalo da svi budžetski korisnici podnesu teret ili samo zaposlenima da skine plate na pola da biste vi bili srećni?!!?

 • Ogledalo

  Turajlićka bolje da ćuti i pokrije se ušima - jaka mi je ona elita i "ugledna" profesorka kad ona podržava i aplaudira prostačini Sergeju Trigunoviću koji joj je predssednik PSG. Gospođo Turajlić, nisam nigde pročitao da ste se jednom reči ogradili od prostačkih izliva uvreda od strane Trifunovića, pre svega prema ženama pa posle i ostalima, prema tome, ako ni zbog čega drugog da, Vučuć je u pravu, jeste BEDNICI

Vidi sve komentare (4)