Foto: Pexels

Za zamrzivač u Knezu oko 17.000 evra

Foto: Pexels
Godišnja renta zamrzivača sa sladoledom u Knez Mihailovoj zakupce će koštati i do dva miliona dinara, piše Politika.

Na poslednjoj licitaciji za zamrzivače za sladolede, održanoj u opštini Stari grad, određena je cena za još 26 mesta, pa tako cene variraju u zavisnosti od toga da li je konzervator postavljen na početku, sredini, ili na kraju Knez Mihailove ulice.

Raspon cena kreće se od milion i osamsto do dva miliona dinara, a nešto jeftinije mesto može se dobiti na Terzijama koje košta milion i dvesta hiljada dinara, gde je u opticaju pet mesta za iznajmljivanje, navodi se u ovom dnevnom listu.

PROČITAJTE JOŠ:

Najpovoljnija lokacija za prodaju sladoleda na ulici je na Trgu Mire Trailović, kod Bajlonijeve pijace i to na Dunavskom keju. 

Zakup frižidera u Ulici Vuka Karadžića koštaće vas pola miliona dinara, dok ugao kralja Petra sa Gospodar Jovanovom košta 300.000 dinara.

Frižider isped SRC „Milan Gale Muškatirović" može se zakupiti za 120.000 dinara, a Frikom i Froneri ponudili su najveće iznose za lokacije u opštini Stari grad.

Tako se Frikom izborio za dve, a Froneri za jednu najskuplju lokaciju u centralnoj zoni.

Pored njih, za svoje mesto nadmetali su se i zakupci za tri rotaciona stakla za štampu, tezgi za prodaju umetničkih predmeta, vage koja meri kilažu, ali i tri tezge za prodaju svežeg i sušenog cveća. 

Među njima se našao i čistač cipela koji će svoje mesto platiti 12.000 dinara.Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara