FOTO: Max Pixel

Svi tereni će biti besplatni za korišćenje

Završavaju se radovi na četiri terena u Košutnjaku

FOTO: Max Pixel

Rekonstrukcija igrališta u okviru trim staze u Košutnjaku je u završnoj fazi, a već sredinom avgusta završavaju se radovi na otvorenim terenima za rukomet, odbojku, fudbal i košarku.

Ovi tereni će dobiti novu tartan podlogu, teren za fudbal veštačku travu, a biće instalirana i rasveta na svakom od njih pojedinačno. Istovremeno, biće postavljeno novo postolje za odbojkašku mrežu, fudbalski teren dobiće nove golove, a košarkaški savremene konstrukcije i koševe.

Trim staza na Košutnjaku, koja je izgrađena 1976, a obnovljena 2017. godine, sada ima video nadzor i osvetljenje celom dužinom od 1.200 metara, čime je obezbeđeno nesmetano i bezbedno korišćenje i u večernjim satima.

Sva četiri otvorena terena, kao što je i trim staza, biće besplatni i dostupni građanima za korišćenje.

Uskoro će početi i radovi na izgradnji nove sportske multifunkcionalne dvorane u Košutnjaku u sklopu Nacionalnog trening centra, koji će se prostirati na površini od 3,36 hektara.

U okviru multifunkcionalnog objekta nalaziće se trening sadržaji za rvanje, džudo, tekvondo, karate, streljaštvo, sportsko penjanje i dizanje tegova.

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara