Zdravstvo u Srbiji: Šta vas zanima? Kažite nam!

Nova ekonomija pokreće seriju istraživanja o iskustvima pacijenata i o stanju u zdravstvenom sistemu Srbije. 

Šta vas zanima? Šta vas brine? O čemu biste želeli da znate više? 

Pozivamo vas da popunite kratku anketu koja se nalazi na linku ANKETA LINK i na taj način nam pomognete u odabiru tema kojima ćemo se baviti.

Budite slobodni da svoje komentare i pitanja vezana za zdravstvo šaljete na info@big.co.rs ili na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Svakog meseca na vaša pitanja će odgovarati ljudi stručni za određenu oblast.  

Hvala.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (3)

  • Snežana

    9000 oboleli od multiple scleroze u Srbiji.Oko 1000 njih se leči starijim,manje efikasnim lekovima.Nas 8000 obolelih je prepušteno neminovnom invaliditetu i mučnom životu bez lekova.Novi generički lekovi,koji modifikuju tok bolesti (ima ih 14+1) su dostupni obolelima u drugim zemljama,pa i u Hrvatskoj,Crnoj Gori..,ali ne i obolelima u Srbiji.Dr D.Obradović i MS Platforma (koju činimo prvenstveno mi oboleli)se trudimo da se izborimo za lečenje,ali RFZO i Ministarstvo zdravija se oglušuje.Kada ćemo moći da budemo lečeni ? Imamo pravo na lečenje, zašto nam je uskraćeno?

  • Stevan

    Vec mesecima u Srbiji vlada nestasica veoma bitnih lekova. Primer: kardioloski lekovi Valsacor i istovetni lek Yanida. Lek iz iste grupe Tolura...Moj komsija sa oslabljenim srcem gusi se svaku noc jer nema leka Valsacor. Postoji jos dosta drugih lekova, nestasice postaju svakodnevnica.

  • Miroslav

    Nedostatka lekara ,a najvise nebriga o siromasnim kojih je sve vise a sve se mora kod privatnika I placati skupo .Primer za zubno lecenje gde samo zene preko 65g. Imaju pravi kod proteticara I drugi je nehumano