Zoran Babić FOTO: N1

Zoran Babić još uvek direktor Koridora Srbije

Zoran Babić FOTO: N1
Mada je Zoran Babić, vršilac dužnosti Koridora Srbije podneo ostavku na to mesto, to zvanično još nije evidentirano, piše dnevni list Danas. Da je Babić i dalje direktor Koridora može se videti i na sajtu Agencije za privredne registre, kao i na portalu tog javnog preduzeća. Zasada još uvek nije poznato kada će se povući s tog mesta. 

Kako navodi Danas, pitanje njegove ostavke prošlo je Skupštinu preduzeća, koju inače čini pet državnih predstavnika, koje je imenovala Vlada. 

Podsetimo, Babić je  nekoliko dana nakon teške saobraćajne nesreće koju je izazvao njegov vozač Dejan Stanojević 31. januara, a u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), najavio da podnosi ostavku. To je potvrdio i ministar policije Nebojša Stefanović, ali nije poznato u kom svojstvu: kao ministar, potpredsednik Vlade ili u ime SNS-a.  
 


Utvrđeno je da je automobil "škoda superb", u kom su bili Stanojević i Babić, bio u vlasništvu kompanije Trejs grup, čiji rad je trebalo da kontrolišu, što su oni opravdali rečima da je to uobičajena praksa i da nema ničeg nezakonitog. Mediji su i pisali da je Trejs grup u vlasništvu Dragoslava Kosmajca, što niko zvanično nije potvrdio.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara