Priče i analize

15.05.2019. 16:35

Nova ekonomija

Autor: Aleksandra Đenadić, Prvo osnovno tužilaštvo

Konferencija SportBizz 2019 – Ti si na potezu!

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom FON-a i kompanije MTS – Telekom Srbija, sedmi put po redu organizuje konferenciju SportBizz, projekat edukativnog karaktera posvećen menadžmentu i marketingu u sportu. 

Konferencija će se održati 20. i 21. maja u prostorijama gradske opštine Vračar, a ovogodišnja tema nosi naziv „Ti si na potezu“.
 
Učesnici će tokom dva dana predavanja imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, trenera, menadžera i drugih istaknutih ljudi iz sveta sporta koji su svojim radom i zalaganjem dali značajan doprinos srpskom sportu. 

PROČITAJTE JOŠ:

Predavači će ove godine kroz temu „Ti si na potezu“ delegatima dočarati šta je sve potrebno kako bi uspeli u onome što žele i ostvarili svoje ciljeve. Takođe, sa učesnicima će podeliti i to šta sesve krije iza uspeha i koliko je sopstvena inicijativa važna za razvoj i napredak u karijeri. 

Pored predavanja, delegate očekuje i panel diskusija na temu „Trud ili talenat” gde će se pričati o pravoj formuli za uspeh.

Nakon edukativnog dela, delegati će moći da testiraju svoje znanje kroz sportski kviz „KvizBizz“ i osvoje vredne i zanimljive nagrade. 
 
Ove godine gosti konferencije su sportisti: Nađa Higl, Nikola Grbić, Dejan Savić, Dušan Borković, Ivan Tešanović, Sloban Branković, Zorana Arunović, Željko Tanasković i Miodrag Roksandić. 

Prijave za Konferenciju su otvorene do 17. maja, na sajtu ssfon.rs, kao i prijave za KvizzBizz, gde se studenti mogu prijaviti individualno ili u timovima. 

Više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu organizacije, Facebook stranici i Instagram stranici.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.