IT oblakoder – Integrisana poslovna arhitektura

15. po redu COMING IT konferencija u znaku integracija

  • 09.09.2018

  • 11:58

  • NE

  • 0

Ovogodišnja 15. po redu IT konferencije koju organizuje kompanija COMING – Computer Engineering, održaće se u Beogradu 4. oktobra.

Integracija je centralna tema ovogodišnje IT konferencije.

Vrhunski predavači iz Srbije i regiona govoriće o komponentama savremene IT infrastrukture, o infrastrukturi budućnosti, novim modelima upotrebe IT resursa, kao i o automatizaciji menadžmenta i upravljanja.

Biće predstavljene brojne novosti iz domena virtuelizacije mreže u Cloud-u, kao i novi poslovni Cloud servisi poput Cloud infrastrukture za SAP produkciju i test, platforme za divelopere u Cloud-u, ali i novine iz sveta backup i disaster recovery servisa.

Deo predavanja na konferenciji biće posvećen daljim rasvetljavanjem GDPR priče i novostima iz domena aplikativnih servisa za poslovanje počevši od ERP rešenja, preko BI, Document management sistem-a, Fleet management-a i drugih, kroz što veći broj studija slučaja.

"U svetu novih tehnologija integracija predstavlja ključ uspešnog poslovanja i daljeg napretka radnog okruženja, bez obzira na njegovu veličinu i strukturu. Na predstojećoj IT konferenciji jasno ćemo kroz sva naša predavanja istaći prednosti integracije, ali i predstaviti rešenja koja je mogu učiniti kompletnom na svim nivoima", izjavio je Roberto Poletto direktor marketinga i prodaje kompanije COMING – Computer Engineering .

Više o IT konferenciji možete saznati na link-u:  https://konferencija.coming.rs/

Agendu konferencije možete pogledati na link-u:  https://konferencija.coming.rs/agenda/

pošaljite komentar

Nema komentara