CADCAM Data: Platinum partner kompanije Dassault Systemes

  • 31.01.2019

  • 09:32

  • 0

Sticanjem statusa Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu, CADCAM Grupa je postala jedini partner tog ranga za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu

Dassault Systemes, vodeća softverska kompanija u svetu u oblasti softvera za mašinsko 3D projektovanje, virtuelne simulacije, upravljanje proizvodnim procesima i životnim ciklusom proizvoda, jednom godišnje organizuje Value Solutions konferenciju za partnere i zaposlene kako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh i razvili strategiju za narednu godinu.

Na konferenciji održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost, budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti.

Kompanija  Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom, potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta. Imajući to u vidu, izgrađen je Program nagrada za partnere koji podržava investicije i napore svojih poslovnih saradnika u cilju postizanja rezultata na više polja.

"Osim efikasnosti i ostvarenih rezultata u prodaji, kapaciteta za razvoj i unapređenje veština i usklađivanja poslovne strategije sa kompanijom Dassault Systemes, članice CADCAM Grupe su zaslužno proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa softverskim rešenjima koja zastupamo. Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremnim da idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima, što nas već dugi niz godina izdavaja kao partnera kome se veruje", istakao je Čedomir Duboka, direktor CADCAM Data, članice CADCAM Grupe.

Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu.

Pošto edukaciju i ulaganje u znanje smatraju ključnim za uspešno poslovanje, sve članice CADCAM Grupe su postale ovlašćeni partner za edukaciju i održavanje kurseva za programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE. Programi se prilagođavaju potrebama polaznika (online/offline ili kombinovano), održavaju u okviru Obrazovnih centara članica koje su ovlašćene za organizciju sertifikacionog postupka, obuku vrše sertifikovani instruktori, a ostvareni sertifikati su priznati širom sveta. Posedovanje ovakvog sertifikata je zvanična potvrda znanja i veština koja povećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja.
pošaljite komentar

Nema komentara