Studentska konferencija ’Naša vizija danas – realnost sutra’

Foto: REPSUS
  • 25.03.2019

  • 12:12

  • 0

Stručna konferencija studenata Ekonomskog fakulteta REPSUS (Regionalni privredni susreti studenata) pod sloganom ’Naša vizija danas – realnost sutra’ biće održana 30. i 31. marta na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. 

Ova konferencija okupiće eminentne stručnjake iz oblasti marketinga, projektnog menadžmenta u okviru IT industrije, investicionog bankarstva, konsaltinga, brend menadžmenta i drugih oblasti.

Gde Vi vidite sebe za pet/deset/dvadeset godina? Da li ste dosledni dugoročnim ciljevima koje sebi postavljate? Imate li utisak da je vizija budućnosti za koju se kroz obrazovanje pripremate zamagljena ili Vam je kristalno jasna? 

REPSUS će budućim stručnjacima, uz pomoć kolega iz Podgorice, Zagreba i Skoplja,   pomoći da pronađu odgovore na ova pitanja.

Predavači na konferenciji su: Tamara Jokanović, ’Represent communications’; Nikola Parun i Marko Marijanovic, ’Ovation BBDO’; Nikola Obradović - osnivač i direktor kompanija 'Bridgewater labs' i 'No solutions'; profesor  Miodrag Zec; Goran Pitić, predsednik upravnog odbora 'Societe Generale'; Darko Mirković – osnivač i direktor ‘Alterna International’ i drugi.

Pored standardne forme predavanja na ovogodišnjem REPSUS-u uključena su i dva panela na kojima će se diskutovati o inovacijama u industriji trgovine i konsaltingu. 

Informacije o konferenciji pratite putem društvenih mreža: 

  • Na našoj  facebook stranici: REPSUS – Regionalni privredni susreti studenata 
  • Na instagram profilu: sefa_org
  • Prijave su otvorene i dostupne putem linka: https://bit.ly/2U00sDd 


pošaljite komentar

Nema komentara