Priče i analize

22.11.2018. 16:32

Autor: Dragan Bujošević

In Centar organizuje tri kursa iz oblasti IT-ja u decembru

In Centar organizuje tri kursa iz oblasti IT-ja u decembru zbog velikog interesovanja za ovu oblast i manjka kadrova.

Startapovi i kompanije su u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima, a Srbiji nedostaje čak 30.000 IT stručnjaka.

„Naš IT program smo koncipirali tako da bude usmeren na praktična znanja i veštine za mlade i ambiciozne ljude koji žele da postanu vrhunski stručnjaci u nekoj oblasti ili da pokrenu sopstveni biznis. Takođe, imali smo u vidu i realne zahteve tržišta u oblasti IT-a“, navode iz In Centra.

Budući Web developeri, Web dizajneri i Java programeri samo su neka od najtraženijih IT zanimanja i upravo se za njih obučavaju budući polaznici.

„Kako IT industrija ima najveći potencijal za rast i razvoj, shvatili smo da je značaj pokretanja ovog programa višestruk. Polaznici će, sem korišćenja kvalitetnih i efikasnih alata, biti u prilici da budu u stalnoj interakciji sa vrhunskim predavačima, i sve to u jednoj od najmodernijih IT učionica na tržištu koju smo nedavno otvorili. Takođe, In Centar će najboljim polaznicima svih kurseva obezbediti praksu u renomiranim domaćim kompanijama i mentorstvo u trajanju od tri meseca ukoliko žele da pokrenu sopstveni biznis.“ rekao je Željko Ilić, osnivač i generalni direktor In Centra.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.