Priče i analize

08.08.2018. 19:05

Autor: AIESEC zove

Nova usluga brzog transfera novca u Direktnoj Banci

Platna institucija TransferNova d.o.o. u saradnji sa Direktnom Bankom a.d. Kragujevac počela je da pruža uslugu brzog transfera novca – Ria Money Transfer. Ova usluga je dostupna u svim ekspoziturama Direktne Banke širom Srbije. Pored prodajne mreže Direktne Banke, Ria Money Transfer usluga brzog transfera novca na raspolaganju je građanima i u okviru mreže poslovnica Piraeus banke, a koja će se do kraja oktobra 2018. godine u celosti spojiti sa Direktnom Bankom.

Novac koji je putem Ria Money Transfer usluge poslat u Srbiju se isplaćuje u evrima i na raspolaganju je korisnicima u roku od 15 minuta od momenta slanja, bez dodatnih troškova za primaoca.

Ovu uslugu brzog slanja novca karakterišu transparentnost, kao i niži troškovi za korisnike koji šalju novac iz inostranstva. Pored toga, poslovna strategija kompanije pružaoca usluge se zasniva na brzoj, sigurnoj i povoljnoj usluzi prijema novca.

Ria Money Transfer (Continental Exchange Solutions inc.) već dugi niz godina sa velikim uspehom pruža brz, siguran i povoljan način za prijem i slanje novca korisnicima širom sveta. Danas je treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, sa milionima isplaćenih transakcija mesečno i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika. Ria mreža obuhvata preko 322.000 uplatno-isplatnih lokacija u 150 zemalja. Proglašena je 2015. godine za najbolju kompaniju za transfer novca od strane Internacionalne Asocijacije kompanija za transfer novca.

Direktna Banka a.d. Kragujevac je moderna, domaća i univerzalna banka, čija je strategija poslovanja usmerena ka poslovima sa stanovništvom i privredom, odnosno malim i srednjim preduzećima, kao i ka poljoprivrednim gazdinstvima.

Direktna Banka nastala je prilikom kupovine KBM banke 2016. godine, potom je kupila Findomestic BNP Paribas, a ove godine je postala 100% vlasnik i Piraeus banke a.d. Beograd – što će do kraja ove godine doprineti dodatnom uvećanju njene prodajne mreže širom Srbije.

Samo u 2017. godini Direktna Banka ostvarila je dobit od 1,9 milijardi dinara, a dobit nakon drugog kvartala ove godine u iznosu od 218 miliona dinara svedoči o nastavku pozitivnog trenda poslovanja banke i u tekućoj godini.

Direktna Banka orijentisana je na profitabilno poslovanje sa ciljem da bude pouzdan i čvrst partner svim klijentima, pa s tim u vezi  svoju ponudu proizvoda i usluga kontinuirano unapređuje i dopunjuje.

Direktna komunikacija, jednostavne procedure, efikasan i transparentan pristup rešavanju finansijskih pitanja, osnovne su vrednosti njenog poslovanja na kojima razvija uspešnu i dugoročnu saradnju sa svojim klijentima uvek poštujući slogan: „Direktna Banka. Za Vas“.

Platna institucija TransferNova d.o.o, licencirana od strane Narodne banke Srbije dana 14.03.2017. godine za obavljanje usluga izvršenja novčanih doznaka, zvanični je zastupnik kompanije Ria Money Transfer (Continental Exchange Solutions inc.) za Republiku Srbiju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.