Priče i analize

19.08.2018. 13:02

LuxLife

Autor: Publika iz celog regiona učestvovala u snimanju jedinstvenog videa

Novi Intercontinental u Vijetnamu je spektakularno mesto za odmor

Novi Intercontinental otvoren je u Vijetnamu.

Vijetnam je ispunjen spektakularnim pejzažima, istorijskim znamenitostima, raznolikim kulturama i prijateljski nastrojenim ljudima. Od predivnog Ha Long zaliva ili veličanstvene Mekong delte, do iznenađujućeg Ho Ši Min sitija ili Hanoija, ovo je zemlja kontrasta koja se mora naći na listi svakog ljubitelja putovanja, piše portal LuxLife.

Ako i dalje ne mislite da je Vijetnam ultimativna destinacija za odmor, ovaj luksuzni hotel će vas vrlo verovatno ubediti da odmah kupite avionsku kartu i isplanirate avanturu. Smešten na Fu Kvok ostrvu, koje je pod zaštitom Uneska, novi InterContinental Phu Quoc hotel je 1.000 odmaralište ove grupe u EMEAA regionu (Evropa, Bliski Istok, Azija i Afrika).

Luksuzno odmaralište poseduje 459 predivno uređenih soba i apartmana, kao i nekoiko privatnih vila, a gosti se mogu opuštati na ekskluzivnoj plaži, u četiri restorana ili dva bara koji će začikavati vaša čula, dok vas nagrađivani HARNN Heritage Spa centar čeka sa svojim vrhunskim ponudama i uslugama.

Srećnici koji posete ovo mesto imaće priliku da uživaju u zaklonjenom delu Long plaže, koja je idealna za plivanje i sunčanje, kao i posmatranje neverovatnih zalazaka sunca. Na kraju dana, možete se jednostavno premestiti u spa centar ili svoje uživanje preneti u INK 360, najviši bar na ovom slikovitom ostrvu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.