Vesti iz sveta

07.09.2018. 10:08

cdm.me

Autor: Rezultati sveže studije

Crnogorski hotel daje zaposlenima bonuse od 400.000 evra

Vlasnici jednog crnogorskog hotela prijatno su iznenadili zaposlene kada su im pred kraj sezone podelili pozamašne bonuse.

Odbor direktora Maestral Resort & Casino prošle nedelje jednoglasno je odobrio predlog akcionara da se dodele nagrade zaposlenima u iznosu od 400.000 evra, koje su im ove nedelje već i isplaćene, zajedno sa platom za avgust. 

Akcionari, kako su kazali, žele da na ovaj način pokažu svoju zahvalnost svim zaposlenima, koji su svojim radom uticali na dobar rezultat i tokom protekle godine doprineli uspešnom poslovanju. 

“Iako je mnogo novca investirano u renoviranje hotela Maestral, najveća prednost preduzeća je naše osoblje. Preduzeće prepoznaje njihove napore da postignu finansijske ciljeve, kao i ciljane nivoe usluge našim gostima”, kazao je Hristos Tsemperas, direktor preduzeća, javlja Cdm. 

Mirjana Sočan, direktorka ljudskih resursa, ističe da preduzeće nastavlja kontinuirano da investira u ljude koji rade za hotel Maestral. 

“Vlasnici i menadžment preduzeća pokazuju stalnu brigu o osoblju i to se ogleda u uslovima rada, daljem obrazovanju i obuci, i u finansijskoj podršci”, kazala je ona. 

Vladimir Gojović, predsednik Sindikata, zahvalio se menadžmentu na velikodušnom potezu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.