Ekskluzivno naselje Beograd na vodi počeli da zovu Beograd na estradi

  • 10.08.2018

  • 10:14

  • Politika

  • 0

FOTO:Vikimedia

Ekskluzivno naselje Beograd na vodi po čaršiji već zovu Beograd na estradi, piše list Politika.

Razlog – folkeri se već odavno po tabloidima hvale da su postali vlasnici i po nekoliko skupih nekretnina na ovoj lokaciji.

Podaci Poreske uprave pokazuju da su za prvih šest meseci ove godine po osnovu zaključenih ugovora za izvođenje zabavne i narodne muzike estradni umetnici prijavili 64.817 295,69 dinara, ili oko 550.000 evra prihoda.

Obični građani ovim stanovima i dalje mogu da se dive samo s reke. Jer, s prosečnom, mesečnom zaradom treba im mnogo godina rada i štednje da bi sebi mogli da priušte i najmanji stan na ovoj prestoničkoj lokaciji.

Međutim, zvanični podaci o tome koliko estrada zarađuje u velikom su raskoraku s načinom života njenih poslenika o kome otvoreno pričaju. I dok se s jedne strane horski hvale da redovno plaćaju porez, podaci Poreske uprave svedoče da su za prvih šest meseci ove godine po osnovu zaključenih ugovora za izvođenje zabavne i narodne muzike estradni umetnici prijavili 64. 817 295,69 dinara, ili oko 550.000 evra, piše Politika u današnjem štampanom izdanju.

pošaljite komentar

Nema komentara