I Banka Poštanska štedionica omogućava plaćanje na Portalu eUprava

  • 12.10.2018

  • 11:54

  • Tanjug

  • 0

Još jedna banka u Srbiji omogući će plaćanje platnim karticama na Portalu eUprava i posredstvom POS terminala na šalterima organa javne uprave.

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić potpisali su danas Sporazum o zajedničkom omogućavanju plaćanja elektronskih usluga DinaCard, Visa i Mastercard karticama na Portalu eUprava.

Takođe su potpisali i Sporazum o zajedničkom prihvatanju tih platnih kartica na POS terminalima na šalterima organa državne uprave i organa jedinica lokalne samouprave.

Time je Banka Poštanska Štedionica postala još jedna banka partner Kancelarije koja će nakon potpisivanja sporazuma omogućiti plaćanje platnim karticama na Portalu eUprava i posredstvom POS terminala na šalterima organa javne uprave, rečeno je na konferenciji za novinare.

Kekić je istakao da potpisivanjem sporazuma Banka, kao finansijska institucija u vlasništvu države i sa jasno odredjenim državnim interesima, daje doprinos merama pospešivanja bezgotovinskog plaćanja platnim karticama na internetu i na POS terminalima, za potrebe budžetskih korisnika.

pošaljite komentar

Nema komentara