Jagodina izdaje pod zakup akvapark

  • 26.12.2017

  • 07:01

  • eKapija

  • 0

Ko će naredne godine upravljati akvaparkom u Jagodini biće poznato nakon 28. decembra, pošto je do tada otvoren tender za davanje u zakup ovog sportsko-rekreativnog centra, javnim prikupljanjem ponuda, prenosi portal eKapija.

Kako je navedeno u oglasu, koji je objavio Grad Jagodina, akvapark se u zakup daje na godinu dana, a najniži iznos mesečne zakupnine je oko 5.500 EUR bez PDV-a, u dinarskoj protivvrednosti.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna lica, koja ispunjavaju uslove navedene u oglasu. Budući zakupac je, između ostalog, u obavezi da tokom sezone obezbedi stalni medicinski nadzor u akvaparku, da plaća sve materijalne troškove (električne energije, vode, iznošenja smeća...), da preuzme 20 stalno zaposlenih radnika na održavanju akvaparka tokom cele godine, da obezbedi prateće objekte za garderobu, mokri čvor i radionicu za servis bazenske opreme...

Ponude se dostavljaju Gradskoj upravi za urbanizam, građevinske, komunalne, stambene i imovinsko-pravne poslove u Jagodini, zaključno sa 28. decembrom.

Akvapark u Jagodini prvi je objekat te vrste u Srbiji, otvoren u julu 2007. godine. Nalazi se 2 kilometra od centra grada i prostire na površini od 3,5 ha. Sadrži 7 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama i 9 tobogana ukupne dužine oko 600 metara.

Tokom prethodnih godina, pojavljivale su se i informacije o eventualnoj prodaji, međutim, to se do danas nije desilo.

Akvapark poslovao je kao deo Jagodinskog sportskog saveza. 

pošaljite komentar

Nema komentara