Vesti iz zemlje

25.11.2016. 16:40

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Konferencija Future is NOW 26. novembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Omladinska organizacija EKOF Media Group najavila je da će na Ekonomskom fakultetu u Beogradu biti održana konferencija za informisanost mladih o modernim tehnologijama i metodama koje se primenjuju u najvećim kompanijama savremenog doba, pod nazivom Future is NOW. 

Konferencija će po prvi put biti održana 26. novembra 2016. godine.

„Future Is NOW predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih kroz predstavljanje modernih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti“, navodi se u saopštenju organizatora.

Uvodne govore na svečanom otvaranju konferencije održaće prof. dr  Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Govornici su predstavnici top menadžmenta najuspešnijih kompanija u Srbiji kao što su SBB, Vip mobile, Microsoft, Trizma, Marbo-PepsiCo, Vojvođanska banka, JTI, New Frontier Grupa, IKEA Srbija i mnogi drugi. Oni će kroz panel diskusije i posebne studije slučaja predočiti primere poslovanja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu.

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su HR u 21. veku, Od ideje do Start upa i uspešnog biznisa, Marketing u doba digitalne revolucije i milenijalaca kao i Digitalna transformacija.

Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović, ističe zašto je ova konferencija posebno značajna.

„Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, uveriće vas ova konferencija na kojoj ćete od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji čuti primere iz prakse. Na njoj ćete saznati više o modernim metodima marketinga i zapošljavanja, o tome kako pokrenuti svoj biznis, kako funkcionišu najsavremenije kompanije i još mnogo toga“, izjavio je Čevizović.

Učesnici konferencije su studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici. Na konferenciji će učestvovati preko 500 mladih iz cele Srbije.

Mesto na Future is NOW konferenciji možete rezervisati na ovom linku.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.