Vesti iz zemlje

05.09.2016. 15:20

eKapija

Autor: Nova Ekonomija

Lidl Srbija pozvala sve zainteresovane da se prijave za rukovodioce njihovih prodavnica

Kompanija Lidl Srbija pozvala je zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji će imati priliku da otvore prve Lidl prodavnice u Srbiji u 2018. godini.

Poziv je otvoren do 25. septembra za sve koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov. 

Kako je navedeno u saopštenju, kompanija traži odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom. Kandidatima koji prođu selekciju ponudiće se zaposlenje na neodređeno vreme i atraktivna zarada, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum 9 meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata, i u privatne svrhe.

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice u Srbiji: Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Podsećanja radi, izgradnja Lidl prodavnice u Smederevu je završena, a trenutno se gradi još devet prodavnica i veliki logistički centar u Novoj Pazovi. Iako će izgradnja pomenutog centra i prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.