Nišlije dobile apoteku samoposlugu

FOTO: Otvaranje BENU apoteke
  • 17.05.2019

  • 15:18

  • 0

 

 

Najveći lanac apoteka u Srbiji i vodeći farmaceutski brend u kontinentalnoj Evropi BENU otvorio je danas svoju poslovnicu u Stop shop ritejl parku u Nišu. 

Ovim otvaranjem grad Niš je dobio još jednu apoteku opremljenu po najnovijim standardima farmaceutskog poslovanja, koja neguje jedinstven koncept slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu, saopštila je kompanija.

Novu BENU apoteku, kojih sada u Nišu ima 19, otvorio je generalni direktor kompanije Dejan Aleksov.

„Ovaj objekat je za nas više od apoteke, i vizuelno i kvalitetom usluge. Prostor je svetao, svež i dizajniran da odiše pozitivnom energijom. 

Apoteka treba i mora da bude ključna tačka preventivnog bavljenja zdravljem, pa tek onda mesto za stručnu pomoć kod akutnih i hroničnih zdravstvenih problema. Kad postignemo taj cilj, smatraćemo da smo doprineli dobrom zdravlju Srbije", istakao je Aleksov.

Kako je najavljeno, u novoj BENU apoteci posetioci će moći da obave besplatnu proveru kože lica, kao i vitaminsko-mineralnu proveru. Farmaceut u BENU apoteci shodno stanju kože lica daje savete i predlaže preparate za negu kože. Vitaminsko-mineralna provera podrazumeva neinvazivnu metodu, a nakon što utvrdi koji vitamini i minerali su u deficitu ili suficitu u organizmu, farmaceut daje adekvatan savet kako uz pomoć suplemenata pacijent može da pomogne organizmu da se vrati u balans.

BENU trenutno posluje na više od 340 lokacija u Srbiji, a prva BENU apoteka u Nišu otvorena je 2013. godine. Samo u Nišu BENU zapošljava više od 100 ljudi, a do kraja meseca Nišlije će dobiti još dve BENU apoteke

PROMO SADRŽAJ


pošaljite komentar

Nema komentara