Maja Gojković:

Ovi koji vode hajku neka dođu i pojedu sav taj buđav sir, mi ćemo platiti

  • 11.10.2018

  • 13:35

  • 0

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao.

"To je neprimerena kampanja protiv Skupštine i svih poslanika i očekivala sam da svi zajedno reagujemo na to, jer svako malo dete kada pročita šta se piše može videti da javne nabavke vode zajedničke službe Srbije i da Skupština nikakvih saznanja ni dodirnih tačaka nema sa tom nabavkom", rekla je Gojković na sednici parlamenta odgovarajući na pitanje poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.

Ona je kazala da "ima sumnje" ko je inicirao čitavu hajku i da će sa tom osobom razgovarati kada dođe u parlament.

"Ovi koji vode hajku neka dođu i neka pojedu sve to o čemu se piše da smo mi naručili i da mi jedemo i da se bahatimo. Slobodno evo mi ćemo platiti svi zajedno te ručkove. Slobodno neka dođu i neka se posluže tim buđavim sirevima", rekla je Gojković.

Ona je negodovala i zato što skupštinska informativna služba nije reagovala na medijske natpise po kojima ispada, kako je navela, da se u Skupštini "samo sedi, jede i bahati se".

"Dosta je bilo sa takvim odnosom prema parlamentu u medijima, da ne pišu o nama šta radimo, nego stalno neke budalaštine izmišljaju i afere koje ne postoje", dodala je Gojković.

pošaljite komentar

Nema komentara