Palma: Izvozićemo avione iz Jagodine u Ameriku

  • 22.12.2017

  • 12:00

  • 0

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma najavio je da će iz Jagodine početi izvoz aviona u SAD.

Marković je na novogodišnjem koktelu kazao i da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio da će doći novi investitor u Jagodinu.

"Pre dva i po sata pozvao me predsednik Republike Aleksandar Vučić i pitao me šta radim i ja sam mu rekao. Vučić mi je kazao: Evo ti jedna radosna vest. Sledeće godine doći će jedan investitor u Jagodinu i zaposliće 200 radnika”, rekao je on, nakon čega se halom prolomio aplauz. 

Marković je rekao da tim aplauzom nije pozdravljeno samo to što će Vučić dovesti jednog investitora u Jagodinu, već i sve ono što su Aleksandar Vučić i Ivica Dačić radili u poslednje vreme. 

"Bio sam na nekoliko koktela u Beogradu i tamo viđam uvek iste ljude, političare i bogate. Ali mi smo u Jagodini navikli da se družimo sa običnim ljudima. Običan čovek treba da oseti šta je novogodišnji koktel, a ne samo oni koji se bave politikom ili imaju mnogo para”, rekao je Marković. 

On je najavio da će u Jagodini biti otvorena fabrika aviona kompanije Aero east, Milorada Matića, koji je preselio proizvodnju iz Kraljeva u Jagodinu. 

"Izvozićemo avione iz Jagodine u Ameriku na kojima će pisati City Jagodina", kazao je Marković. 

On je rekao da će u Jagodini biti otvoreno i skijalište. 

"Meterorolozi kažu da tada neće biti snega, ali u Jagodini će ga biti, ne sa neba već veštačkog. I biće besplatno za Jagodince i biće im na raspolaganju i oprema", najavio je predsednik Skupštine grada Jagodine. 

On je podsetio da Jagodina ima Akva park, Zoo vrt, Muzej voštanih figura, a sledeće godine imaće i dve kule koje će, kako je dodao, izgraditi BK grupa Bogoljuba Karića i u kojima će kvadrat stana koštati 499 evra. 

pošaljite komentar

Nema komentara