Palma na prijemu za 3.000 građana ponovo delio novčanu pomoć

  • 21.12.2018

  • 14:00

  • Tanjug

  • 0

FOTO: Youtube screenshot

Predesdnik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma upriličio je prijem za 3.000 građana koji su dobili od 3.000 do 12.000 dinara pomoći.

Pored novčane pomoći, Palma je nekima obećao i zaposlenje.

Kako svi nisu mogli da stanu u zgradu skupštine dok čekaju na red, ispred zgrade, na ulici koja je za ovu priliku bila zatvorena za saobraćaj, postavljen je šator za oko 1.000 ljudi, u kome su se služili topao čaj i sendviči. 

Ispred zgrade dežurala je i ekipa Hitne pomoći i automobil Skupštine grada da preveze kućama one koji su nekako došli a imaju problem da se vrate jer su bolesni ili stari. 

"Od 2004. godine smo dosta štedeli i mnogo toga uradili", rekao je Marković novinarima na prijemu. 

"I naredne godine nastavljamo sa pomoći građanima kojima je ona potrebna i ona će biti nešto veća nego ove", rekao je Marković i precizirao da se radi o pomoći u lekovima, mesečnim davanjima trudnicama, porodiljama, besplatnom letovanju za decu i maturante", rekao je Dragan Marković Palma.

Dodao da je zbog toga neće trpiti izgradnja grada a ni sela, za koja je rekao da su sada kao u Švajcarskoj. 

Marković je najavio i da će organizovati posete građana Leskovcu, Nišu, Beogradu... da vide i da uporede. 

"U Beogradu, Vinča je deponija, ali imaju BG tablice", rekao je Marković. 

On je istakao da je pravilo ponašanja političara Jagodine da su "stalno sa građanima a ne samo kada su izbori". 

Svi koji su danas došli dobili su, kako je rekao, od 3.000 do 12.000 dinara, zavisno od stepena siromaštva, bolesti, starosti, broja dece i nezaposlenosti. 

Na prijemu je uz Markovića bili su i gradonačelnik Ratko Stevanović, načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, direktorka Gradskog centra za socijalni rad Biserka Jakovljević, direktor Opšte bolnice Miloš Lukić, direktor Doma zdravlja Darko Miletić, direktor JKP "Standard" Dragan Lukić...
pošaljite komentar

Nema komentara