Raiffeisen banka nagrađena priznanjem za Najbolju banku u Srbiji

Na svečanoj ceremoniji Euromoney Awards for Excellence 2018, održanoj sinoć u Londonu, Raiffeisen banka je nagrađena priznanjem za Najbolju banku u Srbiji.

Raiffeisen Bank International je osvojio prestižno priznanje za Najbolju transformaciju banke na svetu, a za isto dostignuće nagrađen je i u regionu srednje i istočne Evrope.

Pored banke u Srbiji, još šest članica Raiffeisen grupacije nagrađeno je titulama najboljih banaka.

"Ponosni smo što smo deo grupe odabranih banaka koje su dobile ove prestižne nagrade, zajedno sa našom centralom u Beču. Naša banka ima kapital od skoro pola milijarde evra i bazu od preko 750 hiljada klijenata. Konstantno unapređujemo uslugu, uvodeći inovacije i najsavremenija tehnološka dostignuća u svakodnevno poslovanje. U 2017. godini smo zabeležili jedan od najboljih poslovnih rezultata od početka poslovanja u Srbiji, što je prepoznato od strane ovog prestižnog finansijskog magazina", izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo kako osnovne pokazatelje poslovnog uspeha, tako i kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

Inače, ovo je druga nagrada koju je Raiffeisen banka osvojila od početka ove godine, nakon priznanja magazina EMEA Finance takođe za najbolju banku u Srbiji.

pošaljite komentar

1 komentar

  • Ana

    Lopovi koji se hvale pokrajinom. To sto oni rade na teritoriji naše zemlje je nedopustivo u njihovoj matičnoj zemlji. Pljačkaju korisnike na bezbroj načina visokim taksama, kamatama pravdajući se rizikom poslovanja a ovde su zaštićeni ko beliedvedi. Zakoni se donose direkto kako oni zahtevaju, , mi smo slaba zemlja sa jakim bankarima