Saopštenje Belgrejd Voterfronta o pogibiji dvojice radnika

FOTO:N1
  • 14.09.2018

  • 13:41

  • B92

  • 0

Kompanija “Belgrejd voterfront“ je objavila saopštenje povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu “Beograda na vodi“.

Navedeno je da kompanija izražava veliko žaljenje zbog tragičnog događaja i izjavljuje najiskrenije saučešće porodicama dvojice radnika.

“Kompanija će pružiti pomoć u istrazi svih okolnosti nesreće koja se dogodila na gradilištu, a koju sprovode nadležni organi. Na svim gradilištima kompanije Belgrade Waterfront, uključujući i gradilište na kome je glavni izvođač radova kompanija Strabag, primenjuju se najviši standardi bezbednosti i zaštite na radu i plan preventivnih mera. Kompanija u realizaciji projekta angažuje isključivo renomirane izvođače sa visokim standardima u primeni propisa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, a sve zgrade prolaze kroz redovne provere koje se primenjuju pri izvođenju građevinskih radova, u skladu sa zakonom“, navodi se u saopštenju. 

Podsetimo, u petak ujutru su dvojica muškaraca zaposlena na izgradnji “Beograda na vodi“ stradala u padu sa 22. sprata objekta koji je u izgradnji.

pošaljite komentar

Nema komentara