Vučić za 150 dinara u Jagodini

Foto: Nova ekonomija
Voštane figurne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića u oktobru će se naći u Muzeju voštanih figura u Jagodini, najavio je Dragan Marković Palma, piše u Danas-u.

Tako će se Vučić i Dačić naći pored raznih ličnosti - od Koštunice do Divca, a kako stoji na zvaničnom sajtu ovog muzeja, u najavi su i voštane figure Cece Ražnatović, Vuka Bojovića i Tošeta Proeskog.

Svi oni koji budu želeli da vide ove eksponate i uživo, moraju da izdvoje 150, dok je cena za decu od šest do dvanaest godina 100 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Posetioci ovog sajta mogu i sami da biraju čiju voštanu figuru bi voleli da vide, a trenutni presek ankete pokazuje da, osim figure Tošeta Proeskog (44 odsto), posetioci žele da vide ni manje ni više nego samog Palmu, koji je drugoplasirani sa 2.502 glasa, odnosno 17 procenata.

Muzej%20vo%C5%A1tanih%20figura%20Jagodina

Pored toga, ovaj Muzej je pre neki dan svečano predstavio i dve nove voštane figure, koje su izložene u ime saradnje Jagodine i Egipta, a u pitanju su nekadašnji predsednik Egipta i jedan od osnivača pokreta nesvrstanih Gamal Abdel Naser i sadašnji predsednik Abdel Fatah el Sisi, prenosi Beta.

Saradnja Jagodine i Egipta dospela je u žižu javnosti pojavljivanjem video snimka gde Marković jaše kamilu i peva himnu „Bože pravde", a osim ove egzotične, prvi čovek Jagodine najavljuje i privrednu saradnju.pošaljite komentar

1 komentar

  • Budjoni

    Jeftino, a možete i da ga istopite ! Djurića ne mora da pravi, samo da postavi !