Vesti iz zemlje

26.08.2018. 08:04

Nova ekonomija

Autor: Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

„Forum mladih lidera Srbije 2018. YES!“

Pozivamo mlade predstavnike kompanija (do 35 godina starosti) iz cele Srbije da se prijave za učešće na Forumu gde će kroz panele i radionice uz motivacione govore i networking koktele, imati priliku da čuju i razmene zanimljiva iskustva i mišl...

Business Info Group, nedeljnik „Vreme“ i regionalna televizija N1 kao medijski partner organizuju trodnevni događaj “Forum mladih lidera Srbije 2018 – YES!” od 05. do 07. oktobra, u hotelu „Putnik“ u Novom Sadu.

Cilj Foruma je da treću godinu zaredom okupi mlade biznis lidere u Srbiji, buduće nosioce poslovanja kako velikih domaćih i stranih kompanija, tako i malih i srednjih preduzeća i privatnog biznisa sa namerom da učesnici povežu i zajednički promovišu rad i uspeh.

Pozivamo mlade predstavnike kompanija (do 35 godina starosti) iz cele Srbije da se prijave za učešće na Forumu gde će kroz panele i radionice uz motivacione govore i networking koktele, imati priliku da čuju i razmene zanimljiva iskustva i mišljenja relevantnih stručnjaka iz oblasti biznisa, privrede, obrazovanja, medija i kulture.

Kompletne informacije, kao i registracioni formular nalaze se na: www.big.co.rs

Za dodatna pitanja i instrukcije pisati na: dusica.jovanovic@big.co.rs

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.