Podcast

Podkast „Neću da ćutim“ – Vesna Lapčić i Nemanja Čalija

U novoj epizodi podkasta "Neću da ćutim" gost Vesne Lapčić bio je Nemanja Čalija, mladi ali iskusni preduzetnik koji posluje u oblasti trgovine i usluga, a tokom pandemije je ušao i u novi građevinski projekat. Tema podkasta je kako isplivati iz korona-krize i kako su privrednici tokom pandemije morali brzo da reaguju odgovarajući na teškoće u poslovanju koje je ona donela.

Podcast

Podkast „Neću da ćutim“ – Vesna Lapčić i Snežana Obradović

U novom podkastu "Neću da ćutim" gošća Vesne Lapčić bila je Snežana Obradović, vlasnica firme "Aleđo" posluje u sektoru mašinske industrije. Snežana kaže da privrednici u mašinskoj indiustriji  jedni drugima često pomažu i pozajmljuju alat, a tako je bilo i a početku pandemije kada su imali najviše posla, koji je prethodno bio ugovoren.

Podcast

Podkast „Neću da ćutim“ – Biljana Stepanović i Milica Čalija

U novoj epizodi podkasta "Neću da ćutim" gošća Biljane Stepanaović je Milica Čalija, koja sa svojim suprugom Milivojem drži radionicu za proizvodnju zdravog keksa "Anđeli".  Ona je osnivač fejsbuk grupe "Glas preduzetika" u kojoj privrednici razmenjuju svoja iskustva tokom pandemije: "Složili smo se u zahtevima da zapravo ne tražimo novčana sredstva  od države, nego tražimo otpis poreza i doprinosa", kaže Milica.