Student na Harvardu za diplomski rad iz engleskog predao svoj prvi rep album

19.05.2017. 07:08 Beta 0
Harvard visoko ocenio ovaj rad Harvard visoko ocenio ovaj rad

Student na prestižnom američkom univerzitetu Harvard za diplomski rad iz engleskog predao je svoj debitantski rep album, za šta je dobio visoke pohvale.

Zvaničnici univerzitet su rekli da je Obasi Šo prvi student u istoriji tog univerzitet koji je na odseku za engleski za diplomski rad predao rep album, preneo je Asošijetid pres.

U albumu se spominju "Kenterberijske priče" Džofrija Čosera iz 14. veka, kao i drugi literarni klasici.

Šo je dobio ocenu "A-", što će mu obezbediti da diplomira s najvišim počastima. On je rekao da je iznenađen pozitivnim rekacijama s Harvarda.

List Harvard gazet preneo je da je Šo odrastao u Atlanti slušajući hrišćanski rep, ali da je pre dve godine počeo da sluša Kendrik Lamara i Čens d repera koji su stekli popularnost pesmama o problemima crnaca u Americi.

On je posebno cenio njihovu spremnost da se upuste u "pitanja rase, vere i crnačkog identiteta" što je našlo odjek i u njegovom diplomskom.


Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Estonija uvodi besplatan javni prevoz za sve

Estonija bi, nakon što je plan uspešno sproveden u glavnom gradu Talinu, mogla da postane prva zemlja na svetu koja će imati besplatan prevoz za sve građane. Glavni grad Estonije, Talin, poznat po...

21.05.2018. 10:34 Popupcity, Blic Detaljnije