Vesti iz zemlje

07.09.2018. 09:25

N1 Beograd, Beta, Novosti

Autor: Rezultati sveže studije

Novosti: Lidl u oktobru otvara deset prodavnica u Srbiji

Nemački trgovinski lanac „Lidl“ otvoriće u oktobru najmanje deset prodavnica u Srbiji, prenose „Večernje novosti“.

Po navodima lista, „Lidl“ je već primio u stalni radni odnos oko 1.000 radnika, koji su prošli plaćene obuke u zemljama regiona u kojima taj trgovinski lanac posluje. 

Pozivajući se na nezvanična saznanja, list je preneo da je roba već u prodavnicama a da radnici uvežbavaju buduće zadatke.

Rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović izjavila je da ih potrošači željno očekuju i da ih raduje njihovo uzbuđenje oko otvaranja, a, kako kaže, može se reći da su i oni jednako uzbuđeni.

„Činjenica je da se Lidl za otvaranje svojih prodavnica u Srbiji temeljno priprema, što podrazumeva zapošljavanje velikog broja kolega, ali i pravovremene obuke za njih, određivanje asortimana i testiranje redovnih procesa rada, poput poručivanja i isporuke robe. Datum otvaranja podelićemo sa našim potrošačima nakon još nekoliko važnih koraka koji nas očekuju u procesu pripreme. Ono što ostaje kao naš dogovor i obećanje je, da će potrošači u Srbiji imati priliku da obave kupovinu u Lidlu do kraja godine“, rekla je Petrović.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.