Srbija

29.08.2016. 11:29

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Kompanija ‘Beko’ osvojila dve Plus X Awards nagrade

Srbija

29.08.2016. 11:29

Beko, međunarodni brend turske Arčelik grupe, osvojio je dve Plus X Awards nagrade u grupi proizvoda ugradnih aparata za Najinovativniji brend godine i Najbolji brend dizajn na dodeli priznanja u Nemačkoj.

 Nagrada za najinovativniji brend dodeljuje se na osnovu stečenih potvrda kvaliteta u sedam kategorija: inovacija, dizajn, funkcionalnost, ekologija, vrhunski kvalitet, jednostavnost upotrebe i ergonomija. 

„Osim specijalnih nagrada, Bekova samoodrživa indukciona ploča IndyFlex+ HII 68600 PTX osvojila je nagradu za Najbolji proizvod godine, a nagradu je primio Suhel Semerci, generalni direktor predstavništva brenda Beko u Nemačkoj“, stoji u saopštenju kompanije Beko.

 Beko je, kako navode, drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. 

„Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 11 brendova: Arčelik, Beko, Grundig, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Daulans i Altus u 133 zemlje. Prošle godine, u Beogradu je otvoreno regionalno predstavništvo Arčelik grupe, kompanija Beko Balkans, odakle se upravlja regionom Balkana, što pored Srbije, uključuje tržišta Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore“, piše u saopštenju. 

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.