Svet

01.09.2016. 10:19

Klix.ba

Autor: Nova Ekonomija

Iz Indije stiže Android telefon za šest evra

Svet

01.09.2016. 10:19

Indija je drugo najveće svetsko tržište pametnih telefona na svetu u okviru kojeg se samo u jednom kvartalu proda više od 25.000.000 uređaja. Iz tog razloga je izuzetno teško upasti u igru gde velike kompanije poput Samsunga uspešno prodaju telefone po ceni od 100 evra. Ipak, ChampOne tvrdi da će svoj Android telefon prodavati za samo šest evra.

Uređaj kompanije ChampOne, koji će nositi ime C1, spada u grupu srednjih telefona sa 5-inčnim HD ekranom, skenerom za otisak prsta, 2 GB RAM-a, kamerom od osam megapiksela i procesorom od 1,3 Ghz. 

Njen tvorac, kompanija ChampOne, tvrdi da će C1 na dan početka prodaje koštati samo šest evra. Ovu cenu će sebi obezbediti osobe koje budu prethodno poslale prijavu na stranici kompanije, dok će u kasnijoj regularnoj prodaji cena skočiti na nešto više od 100 evra. 

Marketinški potez je ime firme ChampOne stavio u fokus, ali treba istaći da ovakav početak prodaje nije nikakva inovacija i da je najmanje jedna kompanija već bezuspešno pokušala da izvede ovu PR ‘vratolomiju’.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.