Srbija

13.09.2016. 10:01

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

KICK edukacija o povećanju konkurentnosti preduzeća počinje 14. oktobra u Impact Hub-u

Srbija

13.09.2016. 10:01

Povećanje konkurentnosti preduzeća u ranoj fazi razvoja biće fokus KICK edukacije u trajanju od 6 nedelja koja počinje 14. oktobra u Impact Hub-u u Beogradu. 

KICK je deo sveobuhvatnog programa akceleracije Launchpad kojeg Impact Hub Beograd implementira. KICK realizuje Impact Hub Beograd u saradnji sa kanadskim Spring Univerzitetom SpringU iz Vankuvera. 

Svi zainteresovani preduzetnici u Srbiji imaju šansu da ovladaju alatima, modelima i ostalim veštinama potrebnim za građenje uspešnog biznisa. KICK je namenjen biznisima i preduzetnicima sa validiranim proizvodom i uslugama.

KICK-u se pristupa preko računara od kuće ili sa posla, i može da prati online trening i predavanja. Dodatno ima pristup i personalizovanom praćenju rada prijavljenih i mentorstvu koristeći platformu Launchpad Central. 

KICK nudi ono što je najpotrebnije u razvoju biznisa, uz uštedu vremena: pristup simulacijama i alatima, konsultacijama sa domaćim i međunarodnim preduzetnicima, kao i mentorima prilagođeno praćenje napretka i validacija biznis pretpostavki. 

Kickeri su deo međunarodne mreže ljudi koji dele svoje izazove, rešenja i prakse. 

„U Impact Hub-u, volimo da kažemo: Bolje je stvoriti posao, nego ga tražiti. Iskustvo nam je pokazalo da je razvijanje sopstvenog biznisa sve osim mačijeg kašlja. Uspeh se dostiže kontinuitetom u rešavanju problema, pravljenju i testiranju rešenja, uz konstantno učenje o tržištu. KICK je dizajniran sa ciljem da pokrije sve ove teme i na najbolji način odgovori na potrebe onih koji traže ovakvu vrstu podrške, koja kombinuje prilagođeno i vršnjačko učenje, kada su vreme i resursi u manjku“, navodi se u saopštenju Impuct Hub-a.

Oni kažu da kroz praktični pristup i obrnuti inženjering može da se ubrza rast poslovanja kroz: digitalni kurikulum, 2 vikenda intenzivnog treninga u Beogradu, onlajn i oflajn mentoringa, upoznavanje sa lokalnim i međunarodnim preduzetnicima kao i platformu za praćenje napretka i personalizovane podrške.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.