Srbija

06.09.2023. 15:45

Autor: Katarina Baletić

Prvi AI Master Class u Novom Sadu i Beogradu

AI Master class Foto: Saopštenje

Srbija

06.09.2023. 15:45

Prvi AI Master Class biće održan u Novom Sadu i Beogradu tokom oktobra, novembra i decembra u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i Instituta za veštačku inteligenciju Srbije.

Master klas „Regulisanje veštačke inteligencije: pravni i etički izazovi” biće realizovan kroz četiri događaja koji će se održavati četvrtkom popodne i petkom prepodne.

Master Class je namenjen menadžerima u poslovniom i javnom sektoru (CEO, CTO, HR menadžeri, menadžeri u oblasti marketinga i komunikacija), advokatima, pravnim i regulatornim stručnjacima, tehnološkim eksperitma i konsultantima u oblasti digitalne transformacije.

Takođe, namenjen je i inovatorima i IT preduzetnicima, predstavnicima medijskog i civilnog sektora i akademskoj zajednici.

Nije potrebno prethodno znanje o veštačkoj inteligenciji za pohadjanje Master klasa, već je program dizajniran da bude razumljiv bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u polju veštačke inteligencije.

Više informacija o predavačima i prijave možete pronaći ovde.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.