Svet

18.10.2016. 12:49

NE

Autor: Nova Ekonomija

Ašok Kalijansvami novi direktor informacionih tehnologija i član IO Sakso banke

Svet

18.10.2016. 12:49

Sakso banka (Saxo Bank) specijalista za investicije i trgovanje različitim tržišnim materijalima, objavila je imenovanje Ašoka Kalijansvamija (Ashok Kalyanswamy) za direktora informacionih tehnologija i za člana Izvršnog odbora. 

Ovo imenovanje je usledilo posle odluke Ešlija Latama (Ashley Latham) da napusti funkciju direktora informacionih tehnologija.

Kalijansvami se priključio Sakso banci sa preko 20 godina iskustva na različitim višim pozicijama u tehnološkom sektoru u kompanijama kao što su Liman braders (Lehman Brothers) i Nomura, a najsvežija pozicija je bila mesto direktora ogranka i direktora informacionih tehnologija u Makveri sekjuritiz grupaciji (Macquarie Securities Group) čije sedište je u Hong Kongu.

Na novoj funkciji Kalijansvami će biti odgovoran za strateško upravljanje i poslovanje globalne organizacije informacionih tehnologija u Sakso banci, kao rukovodilac IT tima u banci sa oko 500 zaposlenih. Funkciju će preuzeti u januaru 2017. i biće smešten u Kopenhagenu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.