U restoranu „MOMI Crazy Fish“ posetioci imaju priliku da isprobaju najpopularnije riblje i morske specijalitete, pripremljene s pažnjom i ljubavlju. U cilju da svojim gostima pruži širok dijapazon različitih jela, od skoro je na meniju i jadranski jastog.
Meso jastoga smatra se najvećim morskim delikatesom, a budući da su jastozi najrasprostranjeniji u delovima Jadrana gde je more dublje, slanije i bistrije, predstavljaju pravu retkost u ugostiteljskoj ponudi urbanih gradskih sredina.
Pravo iz plavih dubina prelepog Jadrana, ipak, stižu u beogradski restoran „MOMI Crazy Fish“, gde će ih vešti kuvari sa dugogodišnjim iskustvom pripremiti tako da vas ovo jelo neće ostaviti ravnodušnim. Ova ultimativna morska poslastica se u čitavom svetu svrstava među najomiljenije, a ujedno i najzdravije obroke, ako se uzme u obzir da je meso jastoga bogato belančevinama i ugljenim hidratima.
Idealan je izbor i za one koji se pridržavaju dugog Božićnog posta, a osvedočeni ljubitelji morskih plodova obično upravo u zimskim danima biraju da im se na meniju nađe jadranski jastog.
„Svakodnevno se trudimo da proširimo našu ponudu, kako bi svaki naš gost pronašao omiljeni obrok za sebe. Potražnja za jadranskim jastozima je izuzetno velika, pa smo uložili dodatne napore kako bi se ova poslastica našla na našem meniju. Priprema se prema tradicionalnoj recepturi vrhunskih jadranskih kuvara, zbog čega će zasigurno zadovoljiti čula najzahtevnijih ljubitelja morskih specijaliteta“, poručuju iz restorana „MOMI Crazy Fish“.
Podsetimo, restoran se nalazi na trenutno najatraktivnijoj gradskoj lokaciji, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a posluje u okviru W Hospitality Group.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Izložba Paralelni tokovi, Wiener Art kolekcije, otvorena je sinoć u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja Kruševac i predstavilja 50 pažljivo odabranih umetničkih radova koji se kreću u širokom rasponu od klas...
Može li sir uopšte biti deo zdrave ishrane, postoje li vrste sira koje ne izazivaju intoleranciju na laktozu i - ono što mnoge najviše zanima - da li je moguće jesti sir svaki dan, a, ipak, ostvariti svoje f...
Da prava iskustva nastaju izvan zone komfora. Za Katarinu, taj trenutak se dogodio u vrelim ulicama Maroka, dok je sa rancem na leđima svesno išla u nepoznato. Bila je to njena prva AIESEC razmena – i iskust...
Mogućnosti za zaradu putem interneta kako u svetu, tako i u Srbiji su brojne i raznovrsne. Bilo da želite dodatni prihod ili planirate da radite od kuće, internet pruža platformu za ostvarenje tih ciljeva.
...
Trodnevni sabor “Ne damo Srbiju” pokazao je da su snaga i poverenje građana šest do sedam puta više na studentskoj nego na strani predsednika Srbije Aleksandar Vučića, i da ako bude pokušao da poveća represiju kako bi ispunio zahteve poslate sa tog sk...
Policijska uprava za grad Beograd saopštila je da centralno okupljanje trodnevnog javnog skupa „Ne damo Srbiju“, koje je održano juče ispred Narodne skupštine, proteklo bez većih incidenata, ali da je ipak u toku sku...
Govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred hiljadama njegovih pristalica na mitingu u Beogradu nagovestio je da bi pritisak države na demonstrante i medije mogao da...
Iako se državni zvaničnici neretko hvale time da je Srbija prošle godine imala rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) koji je bio među najvišim u Evropi, uz obavezan epitet da je "ekonomski tiga...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok