Srbija

23.11.2016. 15:11

Autor: Nova Ekonomija

EPS: Na vreme smo predali Pošti Srbije oktobarske račune za električnu energiju

Srbija

23.11.2016. 15:11

Elektroprivreda Srbije je na vreme i u roku predala Pošti Srbije oktobarske račune za električnu energiji za celu teritoriju Beograda i za to ima potvrde i dokaze o prijemu pošiljki. 

Konkretno, računi za korisnike u Murmanskoj ulici i pojedinim zgradama u Mite Ružića i Mirijevskom vencu u beogradskoj opštini Zvezdara, koji se pominju u tekstu, predati su 4. novembra Pošti 11160, dan posle štampe računa. 

Iz Pošte Srbije do danas niko se nije zvanično obratio Elektroprivredi Srbije, a sve primedbe kupaca na neisporučene račune EPS rešava u najkraćem roku i izdaje nove. 

„Tvrdnja izvora iz Pošte Srbije da „imaju saznanja da EPS pomera rok za popust zbog kašnjenja koje je posledica organizacionih promena“ apsolutna je neistina. Organizacione promene unutar EPS-a nisu promenile način obračuna, štampanja, izdavanja i slanja u Poštu, te nisu uticale ni na jedan deo procesa. Pritom, pripajanje EPS Snabdevanja EPS-u dogodilo se 1. juna, pre više od pet meseci“, navodi se u saopštenju EPS-a. 

Oni dodaju da ni informacija da kasne računi u Kruševcu jer je EPS izmestio štampu računa iz Niša u Kraljevo nije tačna. 

„Računi za Kruševac oduvek su štampani u Kraljevu, jer Kruševac distributivno i obračunski pripada ogranku u Kraljevu“, stoji u saopštenju. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.