Srbija

24.11.2016. 10:18

Autor: Nova Ekonomija

14. Business café u Beogradu održan 23. novembra u hotelu Falkensteiner

Srbija

24.11.2016. 10:18

14. Business café u Beogradu održan je 23. novembra u hotelu Falkensteiner.

Tema je bila „Svojim putem do uspeha“, a gosti Darko Vidić, vlasnik firme zverko.rs, Žaklina Nedeljković preduzetnica u mobilnasestra.rs, dizajnerka Vesna Milošević iz ELM Jewellry, i Krsto Radović, vlasnik Mandarina Cake Shop.

Događaj su vodile Kristina Ercegović, pokretač projekta i Marija Radojčić, moderatorka Business café događanja u Novom Sadu.

Žaklina Nedeljković, poznata kao mobilna sestra, dobitnica priznanja Cvet uspeha za Ženu zmaja ove godine je poručila kako se sve dešava u moje vreme, a ne u svoje vreme, a na pitanje šta je uspeh za nju rekla je da to zavisi o periodu života u kojem se nalazimo. Kao izazov je istaknula nelojalnu konkurenciju.

Krsto Radović se školovao i radio u inostranstvu i imao je dobrih prilika da tamo ostane, ali na pitanje zašto posluje u Srbiji odgovor je bio jer mu je srce ostalo ovde i da je samo sledio intuiciju uvek.

Darko Vidić, savetovao je malim preduzetnicima da budu prisutni na FB, Instagramu i Twitteru i objasnio u tri jednostavne rečenice šta je content marketing, te je zaključio da nažalost Srbija ne može da ima neki Google jer bi takva firma morala da ima 100 uposlenih da rešava svu administraciju budući da se nekad čini da su zakoni i mentalitet u 16 veku.

Vesna Milošević je na kraju uz pokazivanje nakita s kojim je bila i na New York Fashion weeku govorila o tome kako je umetnica ali sa smislom za biznis, a svi su se složili da su svi preduzetnici i umetnici jer stvaraju nešto iz ničega.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.