Srbija

02.12.2016. 12:33

Autor: Nova Ekonomija

Hemofarm završava ovu godinu rekordnom proizvodnjom

Srbija

02.12.2016. 12:33

Regionalni lider u farmaceutskoj industriji, kompanija Hemofarm ovu godinu zaključuje dobrim vestima. Osim rekordne proizvodnje, više desetina miliona evra investicija i ogromnog poverenja korisnika u više od 38 zemalja na tri kontinenta, Hemofarm ove godine zaokružuje i desetu godinu poslovanja u okviru internacionalnog koncerna STADA.

Svečani koktel upriličen za prijatelje, partnere i saradnike bio je dobra prilika da se sumira poslovna godina. 

U samom finišu godine, Hemofarm je ubeležio dva važna događaja – postao je centar STADA-e za jugoistočnu Evropu i otvorio novu zgradu kvaliteta koja je centar najsavremnije opreme i najedukovanijih eksperata.

Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu, rekao je da to nije samo potvrda o kontinuitetu ulaganja STADE u biznis u Srbiji, već je ogroman argument da generička industrija nije kopija, već jednako i inovator u proizvodnji dostupnih, bezbednih i kvalitetnih proizvoda koji su u isključivoj funkciji zdravlja nacije. 

„Suštinski uspeh nemoguće je postići bez izgradnje istinskih, profesionalnih odnosa poverenja sa pacijentima, ali i lekarima, veledrogerijama i predstavnicima institucija. Zato Hemofarm jeste najjači, jer veruje u te odnose, trudi se da ih brižno neguje i daje sve od sebe da ih dodatno unapredi“, rekao je Ronald Seeliger. 

Ove godine, prvi put, od kako posluje na tržištu Bosne i Hercegovine, Hemofarm u Banjaluci, postao je tržišni lider u ovoj zemlji. 

Plan je da se poslovanje pojača i na strateškim regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji ali i da ostane najbolji privredni ambasador Srbije.

Pobeda dobrih ideja nemoguća je bez kontinuirane edukacije, zato Hemofarm,  posebno brine o stručnom usavršavanju svih zaposlenih. 

U ovoj godini kompanija je pustila u pogon 2 prečistača otpadnih voda, a uprkos povećanju proizvodnje, smanjila je potrošnju struje i gasa. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.