Svet

06.12.2016. 16:06

Analitika

Autor: Nova Ekonomija

U Vašingtonu dodeljeno priznanje za liderstvo Dušku Kneževiću

Svet

06.12.2016. 16:06

Predsedniku Atlas Grupe i Univerziteta Mediteran Dr Dušku Kneževiću dodeljeno je priznanje za liderstvo Centra za transatlantske odnose odnose Johns Hopkins Univerziteta U Vašingtonu. 

Priznanja koja se dodeljuju uticajnim političkim, biznis i akademskim liderima zemalja Mediterana i SAD, uručena su sinoć u Vašingtonu na ceremoniji u okviru Transatlantskog ekonomskog Foruma.

Forum je održan 5. i 6. decembra na Paul H. Nitze Školi za napredne međunarodne studije (SAIS) Johns Hopkins Univerziteta, u organizaciji Centra za transatlantske odnose i  Američke privredne komore.

Predsedniku Atlas Grupe Nagrada za liderstvo Mediterana (SAIS Mediterranean Leadership Award) dodeljena je za društvenu angažovanost kroz obrazovanje i filantropiju, doprinos jačanju pozitivnih trendova međuzavisnosti na Zapadnom Balkanu, kao i zbog  promovisanja transatlantskih vrednosti kroz saradnju u regionu. 

Ispred organizatora foruma, nagradu je uručio kongresmen Robert Aderholt.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.