Svet

26.12.2016. 10:02

Tportal

Autor: Nova Ekonomija

Samsung za novi telefon sprema „zversko“ softversko rešenje

Svet

26.12.2016. 10:02

Zahtev za zaštitu patenta u Evropskoj uniji i Sjedinjenim Državama otkrio je neobičnu novu opciju Samsungove perjanice koja bi trebalo da se pojavi tokom sledeće godine.

Nova opcija, nazvana Beast mode, opisana je u zahtevima koje je Samsung predao telima zaduženim za patente u Evropskoj uniji i Sjedinjenim Državama. 

U pratećoj dokumentaciji nema mnogo pojedinosti koje otkrivaju šta to tačno u Samsungu pripremaju. Opisana je kao softverska opcija koja će omogućiti poboljšavanje brzine i performansi mobilnog telefona. 

Već je poznato da beta izdanje operativnog sistema Android Nougat za seriju pametnih telefona S7 ima niz režima rada namenjenih poboljšanju rada smartfona, poput režima za igranje i za zahtevne zadatke. Da li će „zverski” režim rada otići još korak dalje? 

Ako je verovati glasinama i nagađanjima, Galaxy S8 bi trebalo da dođe s 10-nanometarskim procesorom, verovatno Snapdragonom 835 ili ekvivalentnim Exynosom – kao i osam GB RAM-a.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.