Srbija

12.01.2017. 15:38

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Turistička ponuda Srbije na sajmu turizma u Štutgartu

Srbija

12.01.2017. 15:38

Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje predstavljanje na sajmu turizma CMT u Štutgartu,  koji se održava od 14. do 22.  januara 2017. godine.

 Ove godine će turistička ponuda Srbije biti predstavljena zajedno sa Turističkim organizacijama Zlatibora, Vojvodine i Novog Sada. 

Tokom sajma biće predstavljena celina turističke ponude Srbije, sa naglaskom na kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima  i to najpre Beograd i Novi Sad, zanimljivosti duž Dunava uključujući i Dunavsku biciklističku rutu, ponudi vezanoj za kamping i karavaning, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, i manifestacije koje se održavaju u Srbiji, kao i gastronomiju.

 Prema statističkim podacima Srbiju je u periodu januar–novembar 2016. godine Srbiju je posetilo ukupno 60.763 nemačkih turista, što predstavlja rasti od 5% procenata u odnosu na isti period prethodne godine i 5% u noćenjima.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.