Srbija

16.01.2017. 13:31

Autor: Nova Ekonomija

Kompanija COMING-Computer Engineering proslavila 25 rođendan

Srbija

16.01.2017. 13:31

Jedan od vodećih sistema integratora i pružalaca Cloud usluga na domaćem tržištu kompanija COMING – Computer Engineering proslavila je 25 godina postojanja, najavljujući nove usluge u budućnosti koje će u potpunosti transformisati postojeće načine poslovanja malih, srednjih i velikih preduzeća.

U saradnji sa najvećim IT vendorima na svetu kompanija COMING – Computer Engineering ima ideju, želju i potrebu da u najskorijoj budućnosti domaćem tržištu predstavi kompletna i napredna Cloud rešenja koja će doneti najviši mogući sistem bezbednosti podataka, brzu i jednostavnu migraciju sa tradicionalnih na Cloud servere i servise koji će sakodnevno obavljanje poslova učiniti bržim, lakšim i jednostavnijim.

„Ideja nam je da pokažemo da možemo da idemo korak u korak sa aktuelnim svetskim Cloud trendovima i da imamo kapacitete i znanja da domaćim kompanijama ponudimo Cloud usluge i servise kakve koriste najveći svetski privredni giganti u ovom trenutku. Verujem da će meseci i godine ispred nas biti veoma zanimljivi na polju pružanja Cloud usluga i da će COMING sa svojim idejama i naprednim rešenjima naći put do velikog broja novih klijenata, ali i postojeće ućiniti još konkuretnijim i zanimljivijim na tržištu“, – izjavio je Roberto Poletto, marketing menadžer ove kompanije.

Drago Samardžić, direktor ove kompanije rekao je da su pred njima veliki izazovi.

„Ja sam ubeđen veliki uspesi“, rekao je Samardžić.

On je tokom druženja na proslavi povodom 25 godina postojanja sa partnerima kompanije COMING, korisnicima i svojim zaposlenima podelio neke od ključnih informacija u kojim pravcima COMING želi da širi svoja poslovanja i kako vidi kompaniju u najbližoj budućnosti.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.