Srbija

18.01.2017. 14:23

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Inicijativa mladih: Zašto nas je ministar uporedio sa Firerom, a ne sa Mišom Vacićem?

Srbija

18.01.2017. 14:23

„Zašto se ministar Stefanović zaustavio u poređenju Inicijative sa Goranom Davidovićem? Što nas nije uporedio na primer sa Mišom Vacićem?“, napisali su na Tviteru aktivisti Inicijative mladih za ljudska prava reagujući na izjavu ministra policije Nebojše Stefanovića  da je devet ljudi iz Beograda i Šapca iz Incijative mladih za ljudska prava došlo na tu tribinu i da je očigledno da su želeli da izazovu incident.

Stefanović je naveo i da je novinarka televizije Sremska prijavila policiji da su je povredili ti ljudi, kao i da je još nekoliko osoba prijavilo lakše povrede.

Ministar policije je procenio i da je ponašanje predstavnika Incijative bilo neprihvatljivo, zapitavši da li „neko želi da se Srbija vrati unazad“ u vreme kada je „Naconalni stroj prekidao tribine po fakultetima“.

Podsetimo, Miša Vacić je bio lider ektremne desničarske organizacije 1389, a sada je zaposlen kao savetnik Marka Đurića, kadra SNS-a, u Kancelariji za KiM.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.