Srbija

20.01.2017. 09:48

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Sertić: Vlada Srbije nastavlja da podržava privrednike

Srbija

20.01.2017. 09:48

Vlada Srbije nastavlja da podržava privrednike, izjavio je v.d. direktora Razvojne agencije Srbije Željko Sertić.

Sertić je na sastanku Slovenačkog poslovnog kluba dodao da Srbija može da se pohvali sa mnogo toga što je urađeno u prethodne dve godine, ali i sa planovima za 2017. godinu.

On je naveo da će država uraditi sve da smetnje, ukoliko ih ima, zajedno sa njima detektuje, uoči, analizira i napravi promene u zakonima koje su potrebne. 

Kako je naveo, učiniće sve i da kroz svoje državne službe učini da prestupnici budu adekvatno kažnjeni za sve ono što rade, a što ugrožava poslovanje. 

„To je jedini način da možemo da poslujemo, da širimo, otvaramo naše granice i da kroz to obezbeđujemo mnogo bolji život i standard za sve naše građane“, rekao je Sertić. 

Navodeći da će biti prilika za razgovor i dijalog, on je rekao da je najsrećniji kada priča sa privrednicima jer se tu najbolje oseća. Podsećajući da je i sam bio privrednik, Sertić je rekao da može da razume probleme i potrebe svakoga ili barem većine. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.